Michelle Evers wint fotowedstrijd "diversiteit"

Winnaar fotowedstrijd "diversiteit"

De winnares van de fotowedstrijd "diversiteit" is geworden: Michelle Evers, student Bestuurskunde. Haar verhaal bij de winnende foto:

'Deze foto heb ik gemaakt op vakantie in Indonesie. Hij is genomen op de Bromo vulkaan, het is een behoorlijke klim omhoog naar de krater van de vulkaan, dus daarom proberen deze mannen een ritje te paard naar de krater te verkopen. Vooral het licht vind ik erg mooi in deze foto, het is s'ochtends vroeg, iets van 6 uur in de morgen, daardoor lijkt het net een maanlandschap. De paardrijder op de foto is van het oost-javaanse Tengger-volk, de sarongs die hij draagt zijn tegen de kou, omdat je snel warm wordt door deze doeken.'

In het kader van de Week van de Diversiteit, die plaatsvond van 10-14 oktober 2011, is een fotowedstrijd georganiseerd met het thema "diversiteit". Hoe divers ben jij? Hoe divers is jouw omgeving? Kun jij in een foto "diversiteit" uitbeelden?  

De winnares werd op maandag 10 oktober jl. door een vakjury uitgekozen. Dit werd vervolgens die dag bekend gemaakt door de Vice-Rector Magnificus mevrouw Simone Buitendijk tijdens het Symposium 'interculturele communicatie' in het Academiegebouw.

De vakjury bestond uit de volgende leden:
Prof.dr. Patricia Spyer, Faculteit der Sociale Wetenschappen, Instituut CA/Ontwikkelingssociologie 
Drs. Steef Meykecht, Cultural  Anthropology and Development Sociology, Visual Ethnography  


Laatst Gewijzigd: 03-11-2011